1 mei tot 31 september

WATERSPORT WISSELKAMP

Leerlingen kennis laten maken met de watersport in meerdere disciplines is wat dit kamp jullie biedt. Dit volledige watersport programma kunnen jullie volledig zelf invullen. Het is mogelijk om een combinatie te maken uit de Valk, Laser Pico of Windsurfen, maar het is natuurlijk ook mogelijk om één discipline te doen dit gedurende jullie verblijf. Een onvergetelijke week voor de hele groep!

15 april tot 31 september

WATERSPORT OUTDOORKAMP

Zeilschool Neptunus ligt midden in het Friese meren gebied waar we meer kunnen doen dan alleen zeilen en windsurfen. Dit kamp biedt jullie de mogelijkheid om naast het zeilen en windsurfen, land en beach activiteiten te doen. Denk hierbij aan powerkiten, vlotbouwen of andere teambuilding activiteiten. Samen met jullie maken we een mooi programma voor op het water en op het land!

1 mei tot 15 september

WATERSPORT DIPLOMAKAMP

Niet alleen kennis maken met de watersport, maar ook daadwerkelijk een erkend CWO diploma halen? Dat kan bij Neptunus. Samen met onze ervaren instructeurs gaan jullie een hele week aan de slag in een discipline naar keuze. In de avond is er tijd voor wat ontspanning en zijn er meerdere mogelijkheden rondom of in de accommodatie om een gezellige avond te hebben.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor jullie watersportkamp!