maximaal 5 personen per boot
Kielboot

Deze stabiele zeilboot is ideaal om in te leren zeilen met grotere groepen. Extra leuk voor schoolkampen is dat de boot uitermate geschikt is om dagtochten te maken naar omliggende dorpjes. Samen met een instructeur leren jullie al varende de beginselen van het zeilen, maar echt teamwerk is nodig als jullie door smalle slootjes of bruggen gaan.


maximaal 2 personen per boot
Zwaarboot

Bij het zeilen in de Laser Pico draait alles om snelheid en actie. Afhankelijk van de lengte van de deelnemers vaar je alleen of met z'n tweeën in deze boot. Samen met één van onze ervaren instructeurs gaan jullie naar ons meertje waar je gewoon kan staan en worden de beginselen aangeleerd. Omdat je in deze boot nat wordt krijgt iedereen een wetsuit van ons dat je lekker warm houdt gedurende de dag.


1 persoon per set
Windsurfen

Of je nu voor het eerst op een plank staat of al een gevorderde surfer bent; om goed te leren surfen moet je bij Neptunus zijn! Op ons ‘privémeertje’ kun je perfect leren surfen. Er komt hier verder bijna geen verkeer en het is lekker ondiep zodat je makkelijk op je plank klimt, én kan staan als je eraf valt. Omdat je de hele dag door nat wordt krijgt idereen van ons een wetsuit dat je lekker warm houdt.


Buitenactiviteiten
Beach

Watersporten is natuurlijk best intensief, daarom kan een afwisseling best fijn zijn. Als aanvulling op onze watersport programma's bieden wij ook activiteiten op het land aan. Hierbij kunnen jullie denken aan vlotbouwen, powerkiten, beachvolleybal en veel meer. Door een combinatie van watersport en landactiviteiten is er veel variatie mogelijk wat het een afwisselende week maakt.