Tot 68 personen

De Kerk

Het hoofdgebouw van de zeilschool is deze verbouwde kerk. Er zit een verdieping in, waardoor we beneden de slaapkamers hebben, en boven een grote gezellige ruimte om te eten. Boven is ook een grote professionele keuken gerealiseerd waar voor grote groepen gekookt kan worden. Ook bevindt zich hier een grote geluidsinstallatie en een beamer met scherm.

GROTE ZAAL
SFEERVOL
PROFESSIONELE KEUKEN
11 SLAAPKAMERS
EXCLUSIEVE VERHUUR
Tot 35 personen

Het Huis

Het Huis is een gezellige accommodatie met beneden- en bovenverdieping. De huiskamer is opgedeeld in twee ruimtes en wordt verwarmd door middel van twee gaskachels. Deze accommodatie beschikt over 15 slaapplekken en wordt gebruikt in combinatie met het naastgelegen 'Houten Gebouw' waar nog eens 20 personen kunnen overnachten. Het maximaal aantal slaapplekken is 44 personen in 4 vertrekken.

TWEE GEBOUWEN
DRIE SLAAPKAMERS
GEZELLIGE LEEFRUIMTE
Tot 22 personen

Het Dorpshuis

'Het Dorpshuis' is volledig verbouwd tot sfeervolle groepsaccommodatie. Hier vindt u twee grote slaapkamers met in totaal 22 slaapplekken en een gezellige woonkamer. in de accommodatie is een keuken die van alle gemakken voorzien is. Deze accommodatie is vooral geschikt voor kleinere klassen of in combinatie met de Kerk voor grote scholen. Hier is ook een keuken die van alle gemakken voorzien is.

TWEE GROTE SLAAPKAMERS
OVERDEKTE PICKNICKPLAATS

Neptunus is één van de grootste zeilscholen van Friesland. We zijn omringd door water in het hart van het Friese Merengebied op toch maar een uurtje van Amsterdam.

We hebben een privémeertje. En als we zin hebben varen we zo door naar Woudsend, Langweer, Lemmer of Sneek. Heel Friesland is te bezeilen vanaf Neptunus!

Neptunus is gevestigd in een verbouwde kerk. Een super sfeervolle accommodatie! We slapen beneden, en boven eten we met z'n allen